24 april 2021

Quiz op zaterdag 24 april 2021

Beste vrienden van het Rondoufonds,

 

Op zaterdag 24 april dagen we jullie uit om deel te nemen aan de eerste editie van onze Fun Fact Quiz, ten voordele van het Rondoufonds voor Duchenne Onderzoek!

Schrijf je team (max 4 personen) in Inschrijvingsformulier quiz. De Zoom deuren openen om 19u30, de quiz start om klokslag 20u. Geplande duur: 3u.

Om het fonds te ondersteunen en om jullie te verwennen voorzien wij aperoboxen die wij (binnen groot Leuven) aan huis leveren: 

BOX 1 20€:

4 speciale bieren van Vossen en De Meynen, een fles fruitsap en snacks (chips en portie gemengd RONDOU)

BOX 2 25€:

1 fles witte GEIL wijn OF 1 fles rode MONT D’OR wijn van Vinikus en Lazarus, fles fruitsap en snacks (chips en portie gemengd RONDOU)

BOX 3 30€:

1 fles bubbels OF 1 fles BULO (alcoholvrij bubbels), 1 fles fruitsap en snacks (chips en portie gemengd RONDOU)

Deze prijzen zijn inclusief levering aan huis: de pakketten worden in groot Leuven eigenhandig door onze vrijwilligers bij jullie thuis geleverd! 

Het inschrijvingsgeld (€20), alsook eventuele bestellingen voor aperoboxen (€20/€25/€30) kan je storten op 

BE25 7350 5890 7882; met vermelding ‘QUIZ_TEAMNAAM_[eventueel snackpakket]’.

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar rf4duchenne@gmail.com

 

Hopelijk tot binnenkort, het Rondoufonds voor Duchenne dankt u!


Quiz op zaterdag 24 april 2021

Beaujolais Louveau 2021: een prachtig event met een mooie winst. DANK U CSP!

Beaujolais Louveau, een event van CSP t.v.v. het Rondoufonds voor Duchenne onderzoek organiseerde op 20/11/2021 aan Bar Renée in de Mechelsestraat BEAUJOLAIS LOUVEAU. Dit bracht 4300€ op. Dank u voor deze ongelooflijke inzet.

20 november 2021

Lees meer

De Kunst van de hoop

De kunst van de hoop / L’arte della speranza creëert een spanningsveld tussen kwetsbaarheid en hoop. Het doel heeft alles te maken met de ondersteuning van de onderzoeken naar de ziekte van Duchenne. Dat gebeurt via sprekers en muzikanten die zeggingskracht combineren met verbeelding. Deze avond vertaalt die ene uitspraak van Oriana Fallaci in de praktijk: De hoop is dakloos maar niet klein te krijgen.

30 oktober 2021

Lees meer

Kersen voor RONDOU

Alweer een mooie actie voor het Rondoufonds tijdens DE topweek van de kersen. Karel en Veerle Vaes uit Borgloon selecteren voor jullie de mooiste en lekkerste kersen van hun hoeve en schenken de helft van de verkoop aan ons fonds.

10 juli 2021

Lees meer

Bierpakket VMDM - Vossen met de Meynen

4 Nieuwe bieren in strijd tegen de ziekte van Duchenne: Schouderklop om al diegenen die te maken hebben met Duchenne een warm hart toe te dragen. Een DIKKE DUIM voor diegenen die zich blijvend inzetten voor Duchenne. Een OPKIKKER als we straks met u allen een dikke vette cheque kunnen aanbieden met de verkoop van deze bieren. En Tot slot een geweldige M omdat deze bieren ook MMM erg lekker zijn.

1 maart 2021

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x