10 juli 2021

Kersen voor RONDOU

Beste vrienden 

Ondertussen is deze actie voorbij maar wat een mooie opkomst. Alvast HARTELIJK bedankt aan iedereen die naar Borgloon afgezakt is en kersen heeft gekocht. 

Wij zijn alvast zo blij met deze leuke actie. DANK U aan Karel en Philippe Bracké.

Wij houden jullie zeker op de hoogte van de opbrengst.


Alweer een mooie actie voor het Rondoufonds tijdens DE topweek van de kersen. Karel en Veerle Vaes uit Borgloon selecteren voor jullie de mooiste en lekkerste kersen van hun hoeve.

Het enige wat u moet doen is bijgevoegde foto/document afdrukken, invullen en afgeven aan hen ter plaatse op 10 en 11 juli tussen 10 u en 16 u.  U kan betalen met payconic of gewoon cash.

50€ voor een box van 5 kg prachtige kersen. Hiervan gaat de helft naar ons fonds dus HET IS ECHT DE MOEITE.

Dus volgende week 10 en 11 juli kunnen jullie kersen kopen t.v.v. het ROndoufonds voor duchenne onderzoek in het mooie Hoepertingen. ADRES VAN AFHALING:  Helshovenstraat 16 A, 3840 Borgloon.

Een stukje van mijn hart ligt daar want de beste vrienden van Elias, onze zoon met Duchenne, komen uit deze prachtige streek. 

U kan daar niet alleen kersen kopen, maar er tevens een prachtige dag van maken want u kan immers op de hoeve ook andere lokale producten proeven en kopen.

Maar er is ook de prachtige Kappelekeswandeling, en u kan op de hoeve zelf ook een bezoek brengen aan de prachtige gewelfde zaal met kunst van de vrouw van Cabaretier 

Rik De Leeuw. Bekijk zeker eens hun website www.fruitmethartenziel.be 

Kortom 2 vliegen in 1 klap: uw goed hart laten zien en en mooie dag beleven.  Goed voor hart en ziel ;)


Speciale dank gaat uit naar Philippe Bracké voor het aanbrengen van deze geweldige actie.


Kersen voor RONDOU
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x