10 juli 2021

Kersen voor RONDOU

Beste vrienden 

Ondertussen is deze actie voorbij maar wat een mooie opkomst. Alvast HARTELIJK bedankt aan iedereen die naar Borgloon afgezakt is en kersen heeft gekocht. 

Wij zijn alvast zo blij met deze leuke actie. DANK U aan Karel en Philippe Bracké.

Wij houden jullie zeker op de hoogte van de opbrengst.


Alweer een mooie actie voor het Rondoufonds tijdens DE topweek van de kersen. Karel en Veerle Vaes uit Borgloon selecteren voor jullie de mooiste en lekkerste kersen van hun hoeve.

Het enige wat u moet doen is bijgevoegde foto/document afdrukken, invullen en afgeven aan hen ter plaatse op 10 en 11 juli tussen 10 u en 16 u.  U kan betalen met payconic of gewoon cash.

50€ voor een box van 5 kg prachtige kersen. Hiervan gaat de helft naar ons fonds dus HET IS ECHT DE MOEITE.

Dus volgende week 10 en 11 juli kunnen jullie kersen kopen t.v.v. het ROndoufonds voor duchenne onderzoek in het mooie Hoepertingen. ADRES VAN AFHALING:  Helshovenstraat 16 A, 3840 Borgloon.

Een stukje van mijn hart ligt daar want de beste vrienden van Elias, onze zoon met Duchenne, komen uit deze prachtige streek. 

U kan daar niet alleen kersen kopen, maar er tevens een prachtige dag van maken want u kan immers op de hoeve ook andere lokale producten proeven en kopen.

Maar er is ook de prachtige Kappelekeswandeling, en u kan op de hoeve zelf ook een bezoek brengen aan de prachtige gewelfde zaal met kunst van de vrouw van Cabaretier 

Rik De Leeuw. Bekijk zeker eens hun website www.fruitmethartenziel.be 

Kortom 2 vliegen in 1 klap: uw goed hart laten zien en en mooie dag beleven.  Goed voor hart en ziel ;)


Speciale dank gaat uit naar Philippe Bracké voor het aanbrengen van deze geweldige actie.


Kersen voor RONDOU

Beaujolais Louveau 2021: een prachtig event met een mooie winst. DANK U CSP!

Beaujolais Louveau, een event van CSP t.v.v. het Rondoufonds voor Duchenne onderzoek organiseerde op 20/11/2021 aan Bar Renée in de Mechelsestraat BEAUJOLAIS LOUVEAU. Dit bracht 4300€ op. Dank u voor deze ongelooflijke inzet.

20 november 2021

Lees meer

De Kunst van de hoop

De kunst van de hoop / L’arte della speranza creëert een spanningsveld tussen kwetsbaarheid en hoop. Het doel heeft alles te maken met de ondersteuning van de onderzoeken naar de ziekte van Duchenne. Dat gebeurt via sprekers en muzikanten die zeggingskracht combineren met verbeelding. Deze avond vertaalt die ene uitspraak van Oriana Fallaci in de praktijk: De hoop is dakloos maar niet klein te krijgen.

30 oktober 2021

Lees meer

Quiz op zaterdag 24 april 2021

Dit jaar organiseren wij een heel leuke toffe quiz via zoom. Je kan een lekkere aperitief box bestellen met heerlijke VMDM bieren of een lekker wijntje van Vinikus en Lazarus of een bubbeltje. Natuurlijk is er ook een lekkere snack bij met droge worst van RONDOU, kaasjes van Fort Felice of een chipske.

24 april 2021

Lees meer

Bierpakket VMDM - Vossen met de Meynen

4 Nieuwe bieren in strijd tegen de ziekte van Duchenne: Schouderklop om al diegenen die te maken hebben met Duchenne een warm hart toe te dragen. Een DIKKE DUIM voor diegenen die zich blijvend inzetten voor Duchenne. Een OPKIKKER als we straks met u allen een dikke vette cheque kunnen aanbieden met de verkoop van deze bieren. En Tot slot een geweldige M omdat deze bieren ook MMM erg lekker zijn.

1 maart 2021

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x