1 december 2018

Vallen, opstaan en weer doorgaan

Deze boeiende avond verkent het spanningsveld tussen kwetsbaarheid en hoop met de ziekte van Duchenne als vertrekpunt. Op het podium nodigen we sprekers en muzikanten uit om een antwoord te bieden op enkele actuele hoofdvragen: "wat maakt ons vandaag tot mens, een mens die vrij geïsoleerd leeft en hunkert naar verbondenheid? Hoe gaat de samenleving om met mensen - volwassenen, jongeren, kinderen - waarin kwetsbaarheid schuilgaat en het gegeven van hoop."

Het antwoord is te vinden in een zoektocht via een onafgebroken spel van licht en schaduw met ontroering, complexiteit, passie, crisis, het niet kunnen voldoen aan de normen die de wereld oplegt, bevrijding, aaibaarheid, dromen, positivisme, rijkdom.

Vanavond brengen we een verhaal van hoop en verwachting.

Nadien worden  de aanwezigen verwelkomt voor het netwerkmoment in de Foyer.

Credits:

met SLAC/Conservatorium, Mark Waer (voormalig rector KULeuven), Peter Adriaenssens (kinder-en jeugdpsychiater, onder voorbehoud), Rachida Lamrabet (auteur), Stijn Devillé (Het nieuwstedelijk), Chris Lomme (onder voorbehoud), Marc Erkens (LUCA School of Arts Hogeschool), Gwen Cresens (componist en accordeonist) en Carmien Michels (poetry slam).


Het was een fantastische unieke avond door een super organisatie van Ivo. Het werd een avond om nooit te vergeten en is zeker voor herhaling vatbaar. Deze avond bracht het fonds €6000 op. Dikke dank u aan Ivo Janssens voor de geweldige organisatie en het uitzoeken van deze top kunstenaars en muzikanten.Vallen, opstaan en weer doorgaan
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x