22 april 2018

La petite bourgoisie

                                              

Na zes succesvolle edities van het ‘Havaball’ gooien de organisators het in 2018 over een andere boeg.
We organiseren een echte Leuvense foor voor jong en oud, volledig in het teken van ‘La petite bourgeoisie’. Het doel blijft hetzelfde: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rondoufonds voor Duchenne-onderzoek.

Een gezellige familiedag in en rond de historische treinhallen van Hal 5 met o.a. theater en acts op een free-podium, varken aan het spit, ijsjes. Schuif bij aan een van de lange tafels en geniet van een onvergetelijke dag terwijl je het goede doel steunt.                                                

Wie op zondag 22 april naar HAL 5 afzakt, krijgt een onvergetelijk spektakel voorgeschoteld. Wedden dat je niet zal weten waar je eerst moet kijken?                   

In HAL 5 plaatsen we ook een stand waarin we de ziekte van Duchenne in de kijker zetten. Mensen kunnen daar deelnemen aan een rolstoelbehendig-heidstest en op die manier zelf ervaren wat het is om aan een rol- stoel gekluisterd te zijn.                                                   

Het evenement is vrij te betreden, maar wie iets wil eten moet dat op voorhand bestellen en betalen. De bestelde eetbonnetjes zullen klaarliggen aan de ingang. Drankbonnetjes zijn te koop aan de kassa. Per activiteit vragen we een beperkte deelnameprijs van 2 euro. Aan de inkom verkopen we bonnetjes van 2 euro. Wie wil deelnemen aan een bepaalde activiteit, een act wil bijwonen of een attractie wil uit- testen, geeft ter plaatse een bonnetje af.

                                   

                                       

    

La petite bourgoisie
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x