19 november 2022

BEAUJOLAIS LOUVEAU

Vanaf nu zijn de laatste flessen aan 80€ voor 6 flessen ipv 100€. 

Koop ze online aan door het formulier hierboven in de balk onder BEAUJOLAIS LOUVEAU in te vullen en te versturen.  Laat je goede hart zien en geniet van een heerlijke fles natuurlijke Beaujolais van Romain Zordan.

BEAUJOLAIS LOUVEAU

HGD-QUIZ

Quizploeg mannen van '71 presenteert i.s.m. Hagedis vzw de HGD-quiz 89 28/1/2023 in zaal Roosenberg. Max. 5 personen per team. Het belooft een heel leuke editie te worden.

28 januari 2023

Lees meer

CORRIDA met TEAMTOMAHAWK t.v.v. ons goede doel

Ons eerste doel is de eindejaarscorrida in Leuven op de avond van 30 december 2022. Jij loopt en je vrienden, familie, collega’s…kunnen jou sponsoren. Het concept is heel eenvoudig: elke km kost €1. Concreet wil dat zeggen dat als je de 12km loopt jou corrida aan 12euro zal verkocht worden . De bedoeling is natuurlijk dat jouw sponsors meerdere corridas kopen, op die manier halen we zo veel mogelijk geld op voor rondoufonds. Ik hoop alvast dat je even enthousiast bent als ik om deze uitdaging samen aan te gaan.

30 december 2022

Lees meer

GLORIA en LEF MEN samen voor ons goede doel

Johan Lust, eigenaar van restaurant Gloria in Leuven heeft deze T-shirts en Hoodie laten ontwerpen en verkoopt deze in zijn restaurant. Piet Hermans verkoopt deze in LEF MEN. Maar ons goede doel is eraan verbonden. Per verkochte T-shirt storten ze 5€ en per verkochte Hoodie 10€ aan ons goede doel. Dank u Dank u Dank u. Wij vinden het alvast een prachtig initiatief. De T-shirts en Hoodie zijn echt geweldig leuk. T-shirts aan 35€ en Hoodie aan 75€ www.lefmen.be www.gloria-resto.be

10 september 2022

Lees meer

Slaaplabo@home

Een project i.s.m. het slaaplabo o.l.v. Bart Vrijsen, physiotherapeut voor de Duchenne patiënten ouder dan 21. De meesten van hen zijn bedlegerig: 120.000€ nodig. Dankzij de danceparty 'Sleepless in Veltem' op 15/10 jl. verzamelden we maar liefst 27.000€ in.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x