Team Tomahawk - Duchenne Heroes

Na zijn solo deelname in 2015 zocht Drekes een partner, makkelijk was dat niet, maar uiteindelijk werden Marcel en Jan gevonden voor de editie van '16. Na een maanden twijfelen en enkele glazen wijn schreef Jan zich ook in voor '17. Meer nog, hij wist Banze te overtuigen mee te doen aan deze geweldige week! 
Dre:
Na mijn zware en regenachtige deelname in '15 kwam de luxe editie van '16. Geweldige teamgenoten, top logistiek en een hele week zon zorgde samen voor een prachtige week. Mijn deelname aan de '17 editie stond snel vast, ik moest enkel nog kandidaten vinden. Gelukkig wist ik dat Jan enorm had genoten van zijn eerste deelname en had ik alle vertrouwen in zijn wederopstanding in '17. Ik ben dan ook heel blij dat hij terug meedoet en zelfs Philippe 'doe nekeer zot' Banze heeft kunnen overtuigen.


Team Tomahawk - Duchenne Heroes

SWINGENDE EDITIE VAN GALABAL RONDOUFONDS VOOR DUCHENNE-ONDERZOEK

18 februari 2017

Lees meer

De Mannen van het Jaar 1971 organiseren Quiz

Voor de tweede editie van de HGD-quiz sloegen de vzw Hagedis en de Mannen van '71 de handen in elkaar. 'We verwelkomden in Oud-Heverlee 23 ploegen, van wie de leden een gevarieerd programma kregen voorgeschoteld', vertelt medeorganisator Koen Verlinden. 'Er waren themarondes, een foto-alfabetronde en een superronde. Uiteindelijk bleken die voor alle ploegen doenbaar, en beleefden ze een leuke avond. De opbrengst gaat naar het Rondoufonds voor Duchenne-onderzoek.'

18 maart 2017

Lees meer

SPAGHETTIFESTIJN HELPT RONDOUFONDS VOOR DUCHENNE-ONDERZOEK VOORUIT

Het spaghettifestijn in het Holsbeekse parochiecentrum St. Maurus was voor de organisatoren een groot succes. 'We kunnen met trots zeggen dat wij een bedrag van 1.265,44 euro hebben ingezameld voor het Rondoufonds voor Duchenne-onderzoek. Zo willen we de patiënten en hun families een hart onder de riem steken', zegt Florence Vandecaveye.

19 maart 2017

Lees meer

Sander's ontbijt

25 juni 2017

Lees meer

DINNER AND FASHION VOOR DRIE FONDSEN AAN DE KU LEUVEN

Op zaterdag 30 september werd tijdens een diner de modeshow gelopen voor drie goede doelen aan de KU Leuven. Na de modeshow werden er ook verschillende kunstwerken geveild voor het goede doel. De avond had een opbrengst van 30.000 euro. Dit bedrag gaat integraal naar het Fonds Kind en Orgaantransplantatie, het Kinderkankerfonds Leuven en het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek.

30 september 2017

Lees meer

SPAGHETTIDAG IN STAL LEVERT 18.500 EURO OP VOOR ONDERZOEK DUCHENNE

Lieve Bollen is mama van een zoon die lijdt aan de spierziekte Duchenne

24 oktober 2017

Lees meer

Opening Bar Louis door Katelijne Vandenbroeck

Katelijne Vandenbroeck werd de nieuwe eigenaar van het legendarische café Bar LOUIS van de al even legendarische Nico Viane. Katelijne heeft het hart op de juiste plaats en wilde geen cadeau's maar vroeg aan alle uitgenodigden een gift voor het fonds. Super bedankt Katelijne en team.

1 april 2017

Lees meer

Metaleuven en corrida

Metaleuven loopt de corrida voor het Rondoufonds en dit brengt €2000 op.

Lees meer

Annie en Swa Kenis vieren hun huwelijksverjaardag met gift aan goede doel

Dat hun hart op de goede plaats is. Super bedankt lieve vrienden en alle vrienden die jullie hebben aangespoord om te schenken aan ons fonds.

24 maart 2021

Lees meer

Gift van Soroptemisten

€1500 genereuze gift ontvangen na voorstelling Rondoufonds in de Faculty Club.

24 maart 2021

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x