14 april 2016

Sterrendiner georganiseerd door Kiwanis Leuven en Zonta dames in TERVUREN

Op donderdag 14 april kunt u overheerlijk dineren bij het fundraising dinner ‘Sterren voor Duchenne’. Zonta Leuven en Kiwanis Club Leuven slaan de handen in elkaar en organiseren het diner ten voordele van het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek in het Koloniënpaleis in Tervuren.

Gastspreker van de avond is mevrouw Dominique Leroy, CEO van Proximus en Manager van het Jaar. Het diner wordt verzorgd door de chefs van L’air du temps, Couvert Couvert, Arenberg en De Tuinkamer. Koen Lienard van Kok-Koen en Ann Steyaert van Thuis-Gastronomie, verzorgen het aperitief en de koffie.

Er waren zelfs heel bekende gasten in een prachtig decor. Een avond om nooit meer te vergeten. 


Kaarten voor deze exclusieve avond kosten 175 euro per persoon. De prijs van een bedrijfstafel voor 10 personen bedraagt 2.000 euro. Voor kaarten of bijkomende info kunt u contact opnemen met rondou@me.com.


Luc organiseerde samen  met Zonta Club Leuven en Kiwanis Club Leuven op 14 april het Fundraising Dinner ‘ Sterren voor Duchenne’ in het Koloniënpaleis te Tervuren. 

Naar de reacties van de 287 aanwezigen werd niet alleen wat op het bord lag, maar gans de avond gesmaakt.

Deze avond resulteerde dan ook in een opbrengst van € 25000 die naar het Fonds, dat onderzoeken financiert omtrent de ziekte van Duchenne, gaat. 

Het is dan ook met bijzonder veel genoegen dat wij de voorzitters, mevrouw Kristin Stas en de heer Rudy Blockx, en leden van beide clubs en Luc Cauberghs een ontzettend warm hart toedragen voor dit spectaculair bedrag.  

Wij drukken de vurige wens uit dat dit bedrag mag bijdragen tot het vinden van het juiste medicijn tegen de smerige ziekte van Duchenne.


Deze avond bracht 25.000€ op voor ons fonds. Dank u aan Zonta Dames en Kiwanis Leuven voor jullie hulp en inzet. Mede door jullie netwerking waren alle tafels uitverkocht. 

Sterrendiner georganiseerd door Kiwanis Leuven en Zonta dames in TERVUREN
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x