30 november 2013

De Mosselen in het Depot - 17.000€ en nooit gezien feestje in het Depot

Vrienden en muzikanten die geweldige covers brengen met ongelooflijke ambiance. Dat is het concept van 'De Mosselen'. Dit optreden was een geweldig succes en mondde uit in een stevige afterparty zowel in de zaal als in de foyer. En dit succes resulteerde in een prachtige opbrengst voor ons fonds. Dank u geweldige vrienden. Zalig dat jullie ons niet vergeten. 

De Mosselen in het Depot - 17.000€ en nooit gezien feestje in het Depot

Corrida Leuven

Elk jaar organiseert Daring Club Leuven de eindejaarscorrida in Leuven centrum. Dit jaar kon je ons goede doel steunen via Metalleuven.DCLA contactinfo 0492 85 01 13 eindejaarscorrida@gmail.com

29 december 2013

Lees meer

Havaball Chicago Night

19 oktober 2013

Lees meer

Gift van de Beenhouwersbond

Mede dankzij de titel 'Libelle vrouw van het jaar 2012' beslisten Leuvense clubs om hun duit in het zakje te doen. Ook zo met de Beenhouwersbond in Leuven. Dank u collega's echt top van jullie.

1 september 2013

Lees meer

Taartenverkoop Middernacht

Taartenverkoop Middernacht. De familie Middernacht wilde ook iets organiseren voor het fonds en bakte taarten à volontè. Dit bracht ongelooflijk maar waar meer dan 1000€ op. Geweldig initiatief door geweldige mensen. Dank u Nico en de hele familie.

28 september 2013

Lees meer

Libelle Vrouw van het jaar 2012 - Lichtjeshappening op Oude Markt

Ikzelf dus Siona Ven, oprichtster van het Rondoufonds, werd verkozen door alle lezers van het weekblad Libelle tot hun vrouw van het jaar. Fantastisch want hierdoor mocht ik zelf een evenement organiseren dat Libelle zou sponsoren.

28 september 2013

Lees meer

Oude Markt VZW - Sleebaan brengt 4000€ op voor het fonds

Elk jaar organiseert de vzw Oude Markt een mooi evenement op de Oude Markt om de kerst -en eindejaarssfeer er goed in te brengen. Ook einde 2012 organiseerde zij een origineel spektakel. Geen schaatsbaan maar een heuse slee baan. De opbrengst gaat ook dit jaar volledig naar een goed doel, het Rondoufonds. Dank u aan de VZW. Super dat jullie aan ons denken.

31 december 2012

Lees meer

Sterrendiner in Kasteel Van Genoel-Selderen brengt 10.000€ op voor ons fonds

Het eerste sterrendiner georganiseerd door Fifty One Haspengouw Tongeren was een schot in de roos voor ons fonds.

20 februari 2013

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x