30 oktober 2021

De Kunst van de Hoop. L'arte della speranza

De kunst van de hoop is een huis met vele kamers. Met een Italiaanse echo bovendien: L’arte della speranza. Het programma rijgt afwisselend muziek- en woordacts aan elkaar, gebalsemd met sierlijke schoonheid door veelzijdige artiesten en sprekers.  We verwelkomen u graag. 

Deze artistiek-culturele avond staat niet los van de wereld, van gedeelde waarden ook. Want met uw aanwezigheid helpt u het Rondoufonds fiks vooruit. Onderstaande tekst informeert u kort over het waarom van dit fonds.

En bijkomend vragen we u om dit bericht te bezorgen aan uw vrienden- en kennissenkring. Want ook dit gebaar maakt het dankbare verschilOngetwijfeld. 

Op die manier dragen we bij aan ‘verwachting’, aan het idee- zegt Hannah Arendt - dat wat is nog altijd kan veranderen. Dat geeft hoop.

U kan nog steeds een deel van het mooie schilderij van Mireille Robbe kopen t.v.v. het Rondoufonds voor Duchenne onderzoek. Er zijn 2 versies beschikbaar, allen in een mooie witte kader en voorzien van een unieke nummering en stempel van het Rondoufonds.:

de kleinere werken (laten we het A4 noemen) is dat 23 x 23 cm = 150€

de grotere (A3) is dat 30 x 40 cm = 250€

Stuur een mailtje naar mdominguez@live.be of rondou@me.com met vermelding van uw naam en welke versie u verkiest. De werken mogen betaald worden op rekening BE25 7350 5890 7882 op naam van Mar Dominguez - Rondoufonds. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, sturen wij u een bevestiging en kan het schilderij opgehaald en/of geleverd worden. 

Een zalig idee voor de komende feestdagen.

 


De Kunst van de Hoop. L'arte della speranza
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x