GIVE A DAY catalogus SAMEN ALTIJD WARMER

Om vde erkoopacties van ons goede doel extra in de verf te zetten, heeft Give A Day  een wintercatalogus uitgegeven die verstuurd zal worden naar werkgevers uit de publieke en private sector. Ze hopen op deze manier de bedrijfsleiders te overtuigen om de eindejaarcadeaus voor hun personeel bij een goed doel te kopen.

 U vindt onze acties op pagina 35 onder Vlaams-Brabant. Er zijn 3 producten te koop nl. een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek van Dagelijkse Kost van Jeroen Meus, een woordpuzzel en een prachtig schilderij van Mireille Robbe. dat zij gemaakt heeft naar aanleiding van de Kunst van de Hoop, een culturele avond t.v.v. ons fonds op 30/10/2021 in de Stadsschouwburg van Leuven.

1. De woordpuzzel van Slagerij RONDOU: 15€

2. Gesigneerd boek van Dagelijkse Boek: 39,95€

3. U kan nog steeds een deel van het mooie schilderij van Mireille Robbe kopen t.v.v. het Rondoufonds voor Duchenne onderzoek. Er zijn 2 versies beschikbaar, allen in een mooie witte kader en voorzien van een unieke nummering en stempel van het Rondoufonds.:de kleinere werken (laten we het A4 noemen) is dat 23 x 23 cm = 150€ en de grotere (A3) is dat 30 x 40 cm = 250€

Stuur een mailtje naar mdominguez@live.be of rondou@me.com met vermelding van uw naam en welke versie u verkiest. De werken mogen betaald worden op rekening BE25 7350 5890 7882 op naam van Mar Dominguez - Rondoufonds. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, sturen wij u een bevestiging en kan het schilderij opgehaald en/of geleverd worden. 

Een zalig idee voor de komende feestdagen.


GIVE A DAY catalogus SAMEN ALTIJD WARMER
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x