21 november 2019

Beaujolais Louveau 2019: prachtige opbrengst van 2500€. Dikke merci aan CSP.

Iedere derde donderdag van november wordt er in heel Frankrijk het wijnfeest ‘Beaujolais nouveau’ gevierd. Een volksevenement dat de wijnclub CSP - Chateau Sans Pretention - nu ook voor het eerst in Leuven heeft georganiseerd. Het wijnfeest bracht een heus vat ‘Beaujolais nouveau 2019' van de jonge wijnmaker Romain Zordan naar café Central in Leuven. De wijn werd per fles of per glas verkocht. Met charcuterie van de Leuvense slagerij Rondou was de eerste editie van ‘Le Beaujolais Louveau’ alvast een groot succes. Maar liefst 150 mensen tekenden present, goed voor zo’n 2.500 euro. De opbrengst gaat integraal naar het Leuvens Rondou Fonds, dat onderzoek naar spierziekten ondersteunt.


Beaujolais Louveau 2019: prachtige opbrengst van 2500€. Dikke merci aan CSP.

Juliette Teuwen schonk een deel van haar geboortelijst aan ons fonds

De kleine Juliette Teuwen werd geboren op 10 juli als liefdesbaby van 2 kotstudenten ten huize RONDOU. Dat is toch wel heel speciaal. En speciaal voor ons fonds schonken de ouders van Juliette 10% van haar geboortelijst aan ons fonds. Geweldig toch, nog maar enkele dagen op deze gekke wereld en je hebt al een goede daad verricht. Net zoals de kleine Georges Meus, die schonk ook 10% aan het fonds. Dank u lieve kids.

10 juli 2019

Lees meer

Schenkingen en giften van sympathisanten van het fonds

Schenkingen en giften van sympathisanten van het fonds voor een totale opbrengst van meer dan 30000€! Ongelooflijke dank u voor jullie inzet.

Lees meer

Sander's Ontbijt

Ontbijt in Geel famile Sander Stappaerts

23 juni 2019

Lees meer

Dinner, Fashion en Art 2019

Op zaterdag 28 september 2019 vond in de Leuvense Universiteitshal de 5e editie plaats van de Benefiet-avond “Dinner, Fashion & Art” ten voordele van goede doelen.

28 september 2019

Lees meer

Kiwanis Kookt

5000€ brengt deze schitterende avond op dankzij een lekker evenement in Don Bosco Oud Heverlee van de service club Kiwanis Oud-Heverlee.

19 februari 2019

Lees meer

Meusiculair

Meusiculair 2019 een unieke samenwerking tussen presentator van dienst Jeroen Meus en de prachtige muziek van het UHO, het Universitair Harmonisch Orkest van de Leuvense studenten. De ziekte van Duchenne heeft bekendheid nodig dus komen er enkele vrienden van de familie Rondou spreken maar ook 2 artsen die nauw betrokken zijn bij deze spierziekte.

28 november 2019

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x