5 maart 2014

Fornuizenbouwer Falcon organiseert unieke wedstrijd met Jeroen Meus, peter van ons fonds

TV-kok Jeroen Meus uit Leuven organiseert samen met Falcon, de producent van keukentoestellen, een sms-wedstrijd voor het goede doel. De opbrengst gaat naar het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek, waar Meus peter van is.


Het Rondoufonds werd in 2011 opgericht aan de KU Leuven door de familie Rondou om het onderzoek naar de spierziekte Duchenne, die hun zoon Elias trof, te ondersteunen. Jeroen Meus, een persoonlijke vriend van de familie, was onmiddellijk bereid om het peterschap over het fonds op zich te nemen. "Door peter te worden, wilde ik de ziekte van Duchenne onder de aandacht brengen, want velen kennen ze nog niet. "


Meus wist Falcon te overtuigen om een uniek, door hem gesigneerd, Falcon 1092 Deluxe kookfornuis te verloten via een sms-wedstrijd. "Jeroen was al een trouwe gebruiker van onze fornuizen", zegt Peggy van Falcon. "Maar onlangs merkten we dat hij ook het hart op de juiste plaats heeft. Hij kwam namelijk met de vraag voor een sms-wedstrijd. Ik had nog nooit van de ziekte van Duchenne gehoord, maar we waren onmiddellijk bereid om mee te werken. Want alle beetjes helpen: alle opbrengsten worden dan ook aan dit goede doel geschonken." Wie wil deelnemen, kan tot en met 31 maart een sms ter waarde van 2 euro sturen naar 6607 met de tekst FALCON.

Fornuizenbouwer Falcon organiseert unieke wedstrijd met Jeroen Meus, peter van ons fonds
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x