Kunst in het Kriekenbos – 16 Sept 2018 (Bert Gooris)

Steun het fonds en kom naat Kunst in het Kriekenbos  dat zal plaatsvinden op  ZONDAG 16 Sept 2018

De Kunstroute:

Op 16 September van 14u tot 17u zullen de bezoekers in verschillende huizen in de kriekenboswijk kunst kunnen komen bewonderen: reeds afgewerkte kunstwerken, maar ook kunstwerken in wording. Ook kunnen er werken gekocht worden waarvan de opbrengst naar het fonds gaat. Maar er zal niet enkel kunst in de vorm van schilderijen, tekeningen, foto’s, aangeboden worden, ook zijn er tal van muzikale kunsten in de vorm van een huiskamerconcertje: zo kan je de mooie klanken horen van de piano, je kan langsgaan bij een accordeonorkestje, of wat dacht je van een rockbandje. Ook zal de schrijverskunst en de toneelkunst niet ontbreken. Kortom een potpourri van kunsten, of zoals wij het zeggen: “Kunst met de K van Kriekenbos”

Afsluiten doen we met een slotceremonie met enkele speeches en getuigenissen, muzikaal begeleid door Het Harmonieorkest Willen Is Kunnen uit Pellenberg (waar ikzelf en mijn vader ook deel van uitmaken).

Diegene van wie kunst niet in de lijn ligt van de interesses, kunnen het fonds ook steunen door op 16 september langs te komen aan onze Duchenne-Toog, waar ze een hapje en een drankje kunnen nuttigen en een Steunkaart kunnen kopen, om zo onze Duchenne-jongens te steunen. Steunkaarten kunnen ook op voorhand gekocht worden.

Kan je niet komen maar wens je het Rondoufonds toch te steunen

  • Schenkingen aan het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek kunnen gebeuren op de giftenrekening van de KU Leuven met IBAN nr BE45.7340.1941.7789 met vermelding 400.0014.08660

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. (Gelieve dit rekeningnummer niet te gebruiken voor de inschrijvingen voor het event)