OHL Jeugdopleiding steunt Duchenne

 1545599_641785052549778_614943661_nGunter Vandebroeck (Jeugdopleiding OHL): “Op zondag 5 oktober 2014 zullen wij onze jaarlijkse Jeugddag organiseren tijdens de wedstrijd OHL-Geel (15u). De Jeugddag staat elk seizoen in het teken van een bepaald thema en bijhorend concept. Zo hadden we twee seizoenen geleden aandacht voor de ouders langs de zijlijn (onder de slogan Just Play) en mochten onze jeugdspelers vorig jaar hun eigen slogans bedenken om te linken aan de jeugdopleiding. Wat het thema ook is, we trachten telkens terug te vallen op de basis van onze waarden TRAP (Team, Respect, Ambitie, Progressie).
Dit jaar speelden we met de idee om het sociaal karakter nog sterker te maken. De alombekende Ice Bucket Challenge levert veel aandacht op, maar is voor ons geen doel op zich. Spierziektes zorgen voor een beperkte mobiliteit en hebben dus een directe link met sport en bewegen. Een goed uitgangspunt voor ons om dit thema naar voren te brengen.

Met een aantal acties willen we ALS Liga en RondouFonds (Duchenne) onder de mensen brengen en deze instanties ook financieel steunen. Het kadert perfect binnen onze TRAP-waarden.

Acties:

  • Veiling truitje Dennis Praet (jeugdspeler Stade Leuven)
  • Verkoop gadget (balpen) in het stadion. Opschrift “Samen voor een betere toekomst” – OHL, ALS Liga en RondouFonds
  • Oproep om vrije bedragen te storten op ons centraal rekeningnummer

Extra:

  • LOGODaarnaast zullen onze jeugdspelers oplopen en een t-shirt dragen met dezelfde opschriften
  • Na de wedstrijd zullen ze samen met de eerste ploeg de Ice Bucket Challenge uitvoeren op het terrein
  • Aftrap wedstrijd door Peter van RondouFonds: Jeroen Meus
  • Tijdens de rust tonen onze jeugdspelers hun kunnen op het veld aan de hand van een demonstratietraining
  • In de week voor de wedstrijd is er ruimte voor een persconferentie met de betrokken partijen

Wij nomineren alle jeugdploegen om minstens 50 EUR per ploeg in te zamelen en te storten op ons centraal rekeningnummer 734-0007547-87 (met vermelding van ploegnaam) ten voordele van ALS Liga en RondouFonds Voor Duchenneonderzoek. #JeugddagOHLGEEL

//

https://www.facebook.com/video.php?v=775305355864413