150302 – Bier Brouwen voor Duchenne

VossenMeynenDe vrienden van ‘Vossen met de Meynen‘ hebben op 2 maart 2 nieuwe bieren voorgesteld die ze ten voordele van het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek zullen verkopen: ‘The Beast 666’ en ‘Six O Six’. De brouwsels werden op 2 maart met veel persbelangstelling in primeur gedegusteerd in café De Libertad in Leuven. Ook Jeroen Meus, peter van het Fonds, was aanwezig en gaf alvast zijn goedkeuring.

Jef Meynen en Patrick Vossen verklaren de benaming van hun bieren: “Met The Beast 666 willen we de duivelse ziekte (Duchenne) te lijf gaan. Six O Six verwijst naar het SOS-signaal dat we naar de buitenwereld willen sturen om samen met ons de strijd tegen de ziekte aan te gaan.”

Meer Info

  • Informatie over Vossen Met De Meynen kan je hier vinden
  • Artikel over de actie verschenen in Het Laatste Nieuws vind je hier
  • Artikel zoals verschenen in Gazet Van Antwerpen vind je hier
  • Artikel verschenen in Het Nieuwsblad hier