141212 – Kiwanis Oud-Heverlee organiseert concert Scala

Kiwanisclub Oud-Heverlee organiseerde op 12 december een optreden van Belgiës beroemdste meisjeskoor Scala ten voordele van het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek. Locatie was de Sint-Jan-De-Doperkerk in het Groot Begijnhof van Leuven.

500 aanwezigen, de kerk was volledig uitverkocht, genoten van het zangspektakel onder leiding van de broers Kolacny. Ook de peter van het Rondoufonds, Jeroen Meus, was van de partij en verkocht achteraf zijn nieuwste publicatie, eveneens ten voordele van het fonds. De avond bracht 10.000 euro op voor het Duchenneonderzoek van prof. Nathalie Goemans en prof. Gunnar Buyse

PlayPause
ArrowArrow
Shadow
Slider

Meer Info

  • Meer info over Kiwanis Oud Heverlee vind je hier
  • Artikel ivm overhandiging check verschenen in het nieuwsblad vind je hier