151008 – Te Voet Naar Compostella

Johan De Smedt is voor het Rondoufonds te voet naar Compostella getrokken. Hij wou negentig dagen avontuurlijk sportief wandelen, zichzelf mateloos vermaken, acute zelfredzaamheid tarten en een niet loslatend enthousiasme testen op zijn weerstand en duurzaamheid. Hij heeft van zijn dagelijkse blog onderweg een heel modest boekje gemaakt en stelt deze teksten gebundeld voor op donderdag 8 oktober 2015, om 20.00 uur. De integrale opbrengst van zijn boekverkoop zal hij schenken aan het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek

  • Wanneer: Donderdag 08 Oktober 2015 – 20:00
  • Waar: Wijnhandel Sacacorchos, Leuvensesteenweg 70, 3070 Kortenberg

Boodschap van Johan :

“Beste virtuele COMPOSTELLA medestappers, sommige dingen in het leven zal je nooit begrijpen.  Waarom zou nu iemand 2300 kilometer te voet stappen, om pas drie maand later een einddoel te bereiken?  Gewoon niet over nadenken… Er bestaan gebeten mensen die een droom nooit loslaten.En,… ik had een droom !  TE VOET NAAR COMPOSTELLA!”

Ik wou negentig dagen avontuurlijk sportief wandelen, mezelf mateloos vermaken, acute zelfredzaamheid tarten en een niet loslatend enthousiasme testen op zijn weerstand en duurzaamheid.

Een puzzel van optimale fysieke, affectieve en mentale conditie die naadloos mooi in elkaar dient te passen.  Het is me allemaal heel goed ver

Compostellagaan. Ik dank een opperste baas die mij hielp dit visioen af te werken tot een perfect resultaat. Meer nog…ik wil eigenlijk in mijn euforie ook u betrekken. Mijn fortuinlijk verworven buitenkans wil ik trachten nog vollediger te maken door ook anderen mijn algemeen welzijn aan te bieden. Ik heb van mijn dagelijkse blog onderweg een heel modest boekje gemaakt en stel deze teksten, gebundeld aan u allen voor op donderdag 8 oktober 2015, om 20.00 uur.

Mijn doel is 100 van deze boeken te verkopen tegen de prijs van 30 euro per stuk en de integrale opbrengst onmiddellijk door te schenken aan het Rondou fonds. Deze universitaire onderzoekscel, opgericht in de schoot en onder supervisie van de K.U.Leuven doet wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van de ziekte van Duchenne. Hier over verneemt u ook meer op de avond zelve.

Je kan bij een glaasje honderduit genieten bij en met verhalen rond de dia montage van de Compostellatocht. Ook kunnen hier contacten worden  gelegd met mensen die bij dit fonds rechtstreeks zijn betrokken.

Tevens krijgen de 100 eerste kopers een uniek ondertekend exemplaar dat is voorzien van een door mij persoonlijke nota.

De drank zal worden aangeboden aan 2 euro per glas. De uitbater doet een gebaar door de infrastructuur aan te bieden en de drank deels te sponsoren.  De massale opbrengst hiervan gaat ook integraal naar deze onderzoekscel.

Je aanwezigheid aankondigen hoeft niet, we gaan er toch van uit dat alle honderd uitgenodigden zullen aanwezig zijn. Mag dit Duchenne-onderzoek ook een heel klein beetje op uw steun rekenen?

Hopelijk tot donderdag 8 oktober vanaf 20.00 uur.

U wel genegen,

Johan DE SMEDT